Indmeldelse / udmeldelse

Indmeldelse / udmeldelse

 

Indmeldelse af spejdere

Det er selvfølgelig vigtigt med en personlig kontakt til lederne, både for den der skal begynde til spejder men også for forældrene. 

Det er derfor rigtig vigtigt inden indmeldelse, at i kommer på besøg i spejderhytten og hilser på de ledere der skal tage vare på jeres barn når det er til spejder Smile.

Det er samtidigt også for at sikre, at vi har den fornødne leder-kapacitet på den pågældende aldersklasse, for det er selvfølgelig populært at være spejder hos Tjørrinspejderne Smile, men vi vil samtidigt sikre, at det er en god oplevelse for alle at komme til de ugentlige møder mv.

Da det også er vigtigt at vi har korrekte oplysninger på vores medlemmer er det påkrævet, at i efter at have fået "grønt lys" fra grenlederen, at i udfylder indmeldelsesblanketten her på siden, når jeres barn indmeldes hos Tjørringspejderne.

Kontingent for at være spejder er 350,- kr pr. halve år for spejdere.
75,- kr for seniorspejdere helårligt.


Indmeldelse koster 100 kroner, som dækker indmeldesespakken.  Den indeholder et spejdertørklæde, en spejderbog og et knobbånd, derudover dækker indmeldelsesgebyret en del af de spejdermærker der udleveres i forbindelse med spejdertiden.
(Indmeldesgebyret betales på særskilt side efter indmeldelse er foretaget)

Klik på  Indmeldelse af spejdere her, for at komme til indmeldelsesblanketten. 

Klik på Betaling af indmeldelsesgebyr her for at betale indmeldesgebyret.

 

Udmeldelse

Da det er et lovkrav, at vores adressekartotek og mailliste er opdateret er det  påkrævet, at man ved udmeldelse udfylder en udmedelsesblanket.

Dette vil også betyde at vi stopper med at udsende kontingentopkrævninger ud.

Det er selvfølgeligt vigtigt at tage en snak med spejderlederen inden man melder sit barn ud.
Vi vil nemlig gerne sige pænt farvel til hinanden inden man stopper som spejder 
Cry

Klik på "Udmeldelse" for at komme til udmedelsesblanketten.

 

Indmeldelse som støttemedlem.
Ønsker man at bibeholde kontakt til Tjørringspejderne, kan man blive indmeldt som støttemedlem, Støttemedlemmer er en gruppe af personer der viser interesse for gruppen, man modtager mails omkring aktiviteter i gruppen og kan derfor være med til at give en hånd med hvor man magter og har lyst, som foreksempel til Sct.Hans arrangement, Sct.Georgsdag, hyttedag eller hvad der lige byder sig.
Man kan blive støttemedlem hvis man er seniorspejder, er leder eller bestyrelsesmedlem ved Tjørringspejderne. Man anmoder om at blive støttemedlem ved at kontakte, enten gruppens kasserer eller bestyrelsesformanden.
Kontingent for støttemedlemmer er på 75,- kr pr år.
.